Tof, tof, tof…

…is zacht uitgedrukt als ik de sfeer wil beschrijven die zondagnamiddag in Assebroek heerste.
Op een dag kreeg ik een mailtje van Helena Veltmans – heel binnenkort vertrekt ze naar Italië met een modellencontract op zak – met de vraag of ik wat foto’s wou nemen met kinderen erbij. Ze had de Streetkids shoot gezien en wou foto’s in die stijl om toe te voegen aan haar portfolio.

Na het contacteren van een paar kids (Pauline, Camille en Lianne), een visagiste (Fabienne Van Hecke) en een assistente (Katrien Woussen) kon ik een datum vastleggen: 28 juni 2009… alweer een dag om nooit te vergeten.

De kinderen waren, net zoals de vorige keer, verloren gelopen schaapjes. Helena was de stijlvolle dame die de kinderen troost, ze vanop afstand gadeslaat en ze finaal gezien meeneemt om voor hen te zorgen.
Tussen de foto’s door was er weer heel veel tijd voor de kinderen om te ravotten en te spelen. ‘t Zijn per slot van rekening kinderen en ze moeten zich kunnen amuseren.

Klikken op onderstaande foto, brengt je naar een pagina met een slideshow waar je de beelden kunt zien die ik afgeleverd heb. Er zitten heel veel op elkaar gelijkende tussen, maar ‘t is niet omdat je als fotograaf een beeld fantastisch vindt, dat de ‘klant’ daarmee akkoord gaat, hé? Aan hen om een keuze te maken…
Yasmine, de vlaamse zangeres die ons te vroeg verlaten heeft, begeleidt met haar stem de slideshow…

(De slideshow start automatisch van zodra wat foto’s gecached zijn)

20090628-154654-Edit

9 thoughts on “Tof, tof, tof…

 1. Hellen en Lianne

  Lieve Jan,

  We willen je bedanken voor de fantastische shoot met Helena, Pauline, Camille en de crew……:-)

  Het was een super ervaring voor Lianne, ze heeft maximaal genoten van alles en heerlijk om eens een shoot te hebben waar niet op elke millimeter wordt gelet, maar waar ze gewoon lekker kind mocht zijn op een kinderboerderij.

  We vinden dat het een hele mooie, natuurlijke serie is geworden daarbij ondersteund door de mooie muziek van Yasmine.

  Wat ons betreft: CHAPEAU!!!!

  xxx

 2. Pauline

  en alweer super mooie foto’s Jan ! een plezier om met jou te mogen samenwerken !!!
  dikke kus
  Pauline & familie

 3. Pingback: Fotografie Jan Verbeke | Moments of life…

 4. Pingback: Fotografie Jan Verbeke | Moments of life…

 5. Pingback: Fotografie Jan Verbeke | Moments of life…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *