Ans en Pieter

Schatjes zijn het, jaja !! Ik was dolgelukkig toen ik ze me vroegen of ik op hun huwelijksdag aanwezig wou zijn om dit prachtig moment digitaal vast te leggen. Een tijdje daarvoor, mocht ik al hun verlovingsshoot doen. Op het huwelijk, niets anders dan lachende gezichten van het begin (6h45) tot het einde (veel te laat :), als fotograaf ben ik immers altijd de ganse dag aanwezig ).
Op bepaalde momenten moesten we zelfs effe ophouden om de lachspieren wat rust te gunnen. Het ‘tussendoortje’ in Damme en de fotoshoot daar net achter, waren gewoon ZALIG !! Ook het ‘walking dinner’ in “Het Gravenhof” blijft lang op je tong plakken. Geniet alvast van een snapshot van hun dag. Wie vindt de foto met de Natalia look?

Een dikke merci en proficiat aan Ans en Pieter !!

3 thoughts on “Ans en Pieter

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *