Een echte all-in-one fototas !!

Een tijdje terug ben ik in zee gegaan met Lowepro wat fototassen betreft. Ze zijn degelijk van kwaliteit EN er is – dat heeft men mij toch verteld in Fotokonijnenberg – een levenslange garantie op die tassen. Mijn Slingshot 300AW heeft een defecte rits en die garantie zal ik dus kunnen gebruiken.
Wekelijks ben ik te gast bij Club Brugge om foto’s te maken van de jeugd of van de eerste ploeg. Buiten fototoestellen en de lenzen, gaat er telkens een WalkStool en een Monopod mee. Tijd dus om een ‘deftig’ vervoersmiddel te zoeken waar er zo een beetje van alles in kan: bodies, lenzen, flitsers, stoeltje, statief en een MacBookPro laptop.
De Rolling CompuTrekker Plus is volgens mij de ideale partner om mee te pakken. Je kan er bovenstaande zaken ‘in’ kwijt en hij rolt er vrolijk op los. De prijs is ook een meevaller voor een dergelijke all-in-one.
De wieltjes zijn van dezelfde kwaliteit als bij inline-skates. Er is heel veel bergruimte en last but not least: je kan ‘m nog op je rug dragen ook. ThinkTank Airport International was ook een kandidaat, maar ik geef toch de voorkeur aan een LowePro.

3 thoughts on “Een echte all-in-one fototas !!

  1. boomkruiper

    Poeh poeh Jan is het schip met geld binnen gekomen. :O Wat heb je nu een fantastische outfit zeg! Ik ben heel benieuwd hoe de 3200 iso bevalt. Hele fijne dagen he en veel fotoplezier natuurlijk!

  2. Serge Van Cauwenbergh

    Dat ziet er alvast een handige tas uit. Ik heb vorig jaar gekozen voor de ThinkTank Airport Security, lekker ruim en ik kan er kleine statiefjes in kwijt. Kan je dat ook met deze Lowepro?

  3. Jan Post author

    Aan de voorkant kun je ‘t een en ‘t ander vastbinden. Zelf bevestig ik er een Walkstool en een monopod, of 2 statieven en 2 paraplu’s aan, afhankelijk van de opdracht. Ik heb getwijfeld tussen deze en de ThinkTank, maar heb dan toch gekozen voor de Lowepro omwille van de levenslange garantie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *