Extreme processing

Afhankelijk van de sfeer, durf ik me wagen aan een extreme vorm van post-processing. ‘Extreem’ is natuurlijk een relatief begrip en je houdt ervan of je houdt er niet van. 99% Van mijn bewerkingen gebeuren in Lightroom.

Een paar dagen geleden, ben ik erop uitgetrokken om een aantal foto’s van Céline te nemen. Bij één van de genomen foto’s ben ik dan ook nogal ‘extreem’ gaan post-processen. Hieronder het resultaat. Het is dezelfde foto, op twee verschillende manieren bewerkt.

20090226-16362720090226-163627-2

3 thoughts on “Extreme processing

  1. Peter van Kekem

    Kvind de eerste foto wel mooi, de tweede is me te kil,koud,hard..

    Extreem hoeft niet perse “love it, or hate it” te zijn. Het gaat er, denk ik, om welke kant je extreem opgaat. Zoals bij deze foto’s vind ik het ene extreme best mooi, en de andere niet.

  2. Ann

    Dag Jan, door jouw bezoekje aan mijn blog kwam ik hier ook een kijkje nemen en er staan hier best mooie shots. Die bewerkingen… dat is een kwestie van persoonlijke voorkeur he. De ene vindt hard doordrukken zoals de bovenste mooier, terwijl een ander eerder de zachtere varianten prefereert. Ik hang ergens in het midden 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *