Tentoongestelde werken “Moments of life…”

Zoals jullie allemaal konden lezen, heb ik in de maanden april en mei zestien zwart-wit portretten tentoongesteld in Oudenburg. Heel wat mensen zijn een kijkje komen nemen. Intussen zijn een paar werken al de deur uit en hebben dus een plaatsje aan een andere muur gevonden.
Voor zij die er niet bij konden zijn, wil ik hier toch eventjes de verschillende portretjes publiceren. Anderen, die er wel waren, kunnen nog eens nagenieten.
Het zou mij heel veel plezier doen, als jullie even tijd zouden willen vrijmaken om het portret aan te duiden dat jullie het meest en het minst aantrekt. Een eventuele duiding waarom je die keuze maakt, zou super welkom zijn.
Hartelijk dank.

1 : Jolien

2: Free en Pauline

3: Estelle

4: Lianne

5: Camille

6: Pauline

7: Marit

8: Free

9: Jindrich

10: Josie

11: Sofie

12: Justine

13: Bieke

14: Steven en Tineke

15: Sofie

16: Erwin

5 thoughts on “Tentoongestelde werken “Moments of life…”

 1. Lindsay

  Moeilijk kiezen eerlijk gezegd!
  Ik denk dat ik voor die van Jindrich en Erwin ga, hoewel ik die van Sofie (nr 15) indringend vind om één of andere niet verklaarbare reden. Die zouden mijn voorkeur wegdragen.
  Jindrich en Erwin omdat ik het plaatsen in beeld goed vind van compositie. Soms kun je er je vinger niet opleggen en is dat gewoon buikgevoel. Bij deze heb ik dat het meest.

 2. Bart en Elke De Geeter-Servaes

  Onze voorkeur gaat uit naar foto 14: Het is niet geacteerd, een super schattig koppel en ware liefdesexpressie

  foto 15 vonden we het minst geslaagd als expressie, we vonden dat het een beetje te geacteerde expressie (van wanhoop) was die om de een of andere reden niet als écht ervaren wordt.

 3. Maarten

  6. Sofie

  Maak op mij de meeste indruk.
  De houding van haar lichaam (schouders) benadrukken sterk de houding van hoofd, mondhoeken en blik in de ogen.
  Een beetje een verveelde houding waarmee de jeugd (hoe oud ben ik nou helemaal!) je aan kan kijken.

  Verder vond ik erg geen van de foto’s minder.

  ps. ik deel je mening over fotobuch.de (vond je via google). Al had ik laatst een album wat niet juist was (hand)gebonden. Deze terug gestuurd en een nieuw ontvangen, prima service.

 4. Tamara

  Ha!

  Ik ga binnenkort zwart-wit portretten schieten en was alvast een beetje inspiratie aan het opdoen, vandaar dat ik op je website terecht kwam. Ik vind je foto’s erg mooi: lichtval, compositie, modellen, afsnijding etc., super. Vooral nr. 1 (superlocatie!)sluit aan bij wat ik ga doen. Het enige dat ik vind storen is dat je duidelijk ziet dat Lianne en Camille (4 & 5) opgemaakt zijn, het geeft het iets ongemakkelijks aangezien ze nog zo jong zijn. Het doet me denken aan de ‘Final fantasy’ serie van Inez van Lamsweerde, bij deze serie was het natuurlijk wel de bedoeling dit unheimische effect te creëren. Wellicht zit je helemaal niet op dit commentaar te wachten, dan excuus voor mijn bemoeizucht 😉
  Verder erg onder de indruk van de serie!

  met vriendelijke groet,
  Tamara

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *