Sharon goes gothic

Sharon is een 16-jarige schone uit het nabije Oostende. Op haar website staat te lezen dat ze het nog niet zo lang doet, maar dat ze al wel de microbe van het shooten te pakken heeft. Al heel vlug werd het me duidelijk dat ze inderdaad van wanten weet. Ik heb een aantal foto’s gebundeld in onderstaande slideshow.

7 thoughts on “Sharon goes gothic

  1. Karina

    Bedankt voor je comment Jan. En neen, ik gebruik geen filters. Enkel een D700 en een 35 mm lens. Zeker ook geen flits.
    Een mooie portretreeks idd. Het meisje heeft iets rauws en doorleefds. De beugel zou ik ofwel helemaal vermijden (mondje dicht) of juist uitspelen (brede glimlach). Lekker ingaan tegen de klassieke mooie plaatjes, dat lijkt me wel wat 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *