Fotoshoot met Elke

Een tijdje terug, had ik met Elke afgesproken om haar portfolio wat aan te vullen en wat buitenopnames te maken. Indien het regende op de afgesproken dag, zouden we de shoot naar een latere datum verplaatsen. Die bewuste dag regende het niet maar was het bitterkoud. We vertrokken met flitsers, statieven en andere toebehoren naar de kust.

Ter plekke besloot ik om gebruik te maken van het winterzonnetje – tamelijk laag en niet zo heel fel – en geen flitsers te gebruiken. Bij onderstaande foto’s kwam heel weinig postprocessing – buiten de kleurtemperatuur – aan te pas.

De zwart/wit foto onderging wel wat hooglichtenreductie.

Door de gele tint van de late lage winterzon, merk je na kleurtemperatuurcompensatie – zeker bij de bovenste foto – dat de achtergrond nog blauwer overkomt.

20081229-15310320081229-16205520081229-151456

4 thoughts on “Fotoshoot met Elke

  1. Daisy

    Mooie foto’s! Bij de eerste komen de blauwe ogen goed uit. Toch vind ik de tweede het mooiste. Heel stoer zo in ZW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *