The Lacante Dolls

Zaterdagmorgen om 8h30 zat ik al in de wagen om samen met Katrien Woussen, foto’s te nemen van een paar levende poppen, de Lacante zusjes Stefanie en Kimberly. De zusjes hebben er dit jaar al heus wat shoots op zitten en deze keer was het mijn beurt om ze te fotograferen. De fotoshoot ging door op een zolderkamertje, THE-place-to-be voor (oude) poppen. Stefanie en Kimberly hadden voor een heel arsenaal aan poppen gezorgd. Het in-scene zetten van het geheel, nam serieus wat tijd in beslag. Het gebruikte ‘licht’, bestond uit een studioflitser achter een sun-swatter en een paar reflectiepanelen. Mijn fototoestel had ik op een statief gemonteerd en dan kwam het enkel nog neer op het bijsturen van de twee zusjes tot het gewenste resultaat bekomen werd.
De visagie en styling, verzorgd door Sofie Waterbley is ronduit schitterend !!
Een bijpassende nabewerking zorgt voor de oude sfeer.

Dank je wel Katrien, Stefanie, Kimberly en Sofie voor alles !!

2 thoughts on “The Lacante Dolls

 1. Lacante Stefanie

  Het was erg fijn om met je samen te werken. Laten we dus gauw nog maar eens afspreken voor een 2de shoot ;).

  groetjes,
  Stefanie

 2. lacante kimberly

  hallo,

  heel erg bedankt voor de leuke samenwerking:).Ik kijk al uit naar onze volgende shoot.

  vriendelijke groetjes,
  kimberly

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *