‘Creepy’ Plientje

Een foto die ik tijdens de vorige shoot met Pauline genomen heb, heb ik eens op een speciale manier bewerkt (highlights opgetrokken, ogen wat ‘nat’ gemaakt, opgedroogd traantje, … ) zodat hij een nogal ongewoon karakter uitstraalt. Het resultaat vind je hieronder:

3 thoughts on “‘Creepy’ Plientje

  1. Jasper van Tilburgh

    Creepy ja & nee
    Ik vind het een ontzettend mooie foto met een klein ‘maar’ tje
    Ik denk dat ‘creepy’ in de titel te veel idee geeft aan de foto waardoor je hem anders gaat bekijken. Ik probeer het woord terug uit de foto te halen omdat ik er eigenlijk een heel andere emotie inzie. Een hele mooie emotie, een heel erg geslaagde foto zonder veel woorden, zonder titel.
    Ontzettend fascinerend beeld waarnaar ik graag blijf kijken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *