Fashionatta

Een maand geleden heeft Fashionatta me gevraagd om haar te fotograferen tijdens een life opname voor man-bijt-hond, een programma dat loopt op de Belgische televisie. Tussen de verschillende interviewsessies door, was er af en toe tijd om wat foto-opnames te maken. En filmcamera of geen filmcamera, … Fashionatta geeft zich altijd 200% als er een fotocamera op haar gericht is !!
Zoals ik al vroeger eens gezegd heb: “Een grote madam” !!!

Hieronder een aantal opnames, die ik toen gemaakt heb.

2 thoughts on “Fashionatta

 1. Katty

  De eerste foto is mijn favoriet. En ze is inderdaad een grote madam! Al weet ze het soms zelf niet, ze geeft moed aan andere modellen. Als dat haar levensdoel is, dan is ze daar al heel goed in geslaagd!

  Grtz, Katty

 2. Marjolein Vliegen

  De laatste foto, bontkraag en strik in de haren is erg mooi! Geweldig portret!

  groetjes
  Marjolein

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *