Strobing strobing strobing, …..

Amai amai wat een dag !! Gisteren en vandaag had Lies van Camp een workshop georganiseerd geleid door niemand minder dan Mr. FotoFolio, Tom Museeuw, samen met Thomas, Wim, Jurgen, Charlotte (ons model), Tom en Lies.

Na een beginnende gezellige babbel deze morgen, begonnen we aan het verwerken van wat strobisten theorie om na een fantastische spaghetti – dank je wel Lies ๐Ÿ™‚ – over te gaan naar een ‘on the job’ training in een bosje.

Na het uitpakken van onze statieven, Nikon en Canon flitsers, beauty dishes, California sunbounce, remote triggers, paraplu’s, … werden we op een vlotte, fotofolio stijl, deskundig onderwezen in de verschillende flitstechnieken.

Ik laat jullie effe meegenieten van een ‘serieuze’ Tom,

een ‘in actie’ Tom

en Charlotte.

Nogmaal een dikke merci aan Tom en Lies.

6 thoughts on “Strobing strobing strobing, …..

  1. Pingback: Fotofolio workshop @ Brugge — Thomas Bouve fotografie

  2. Pingback: .Fotofolio.impressions Blog » Blog Archive » Workshop marathon …

  3. Pingback: Workshop Strobist « Fo2boek’s Weblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *