Julie en Wim

Een tijdje geleden mocht ik samen op stap met Julie en Wim. De dag van het huwelijk was het schitterend weer. De dag ervoor en erna viel de regen met bakken uit de hemel. We waren een paar weken op voorhand al even op stap geweest om een paar lokaties uit te zoeken. Er komt heel veel bij kijken op zo’n dag, maar het is intens genieten, zowel voor het koppel als voor de fotograaf.

Fun, fun, fun… dat is mijn leuze als fotograaf bij elke shoot en dat geldt zeker op een huwelijk. De dag begon bij de kapster en eindigde in ‘de Grote Stove’ te Zuienkerke. Hieronder vind je de slideshow met wat momenten uit hun huwelijk.

4 thoughts on “Julie en Wim

  1. Guy

    echt heel mooi. Heel professioneel gemaakt. Hoeveel tijd kost het om zo een album te maken ?

  2. Jan Post author

    Preprocessing van elke foto in Lightroom en dan samenstellen van de foto’s met photoshop. Ik schat een 40-tal uren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *